Ik ben Hermine Hoed en ik woon sinds 2011 in Ankeveen, samen met mijn partner en onze twee kinderen.

Toen ik zwanger was van mijn eerste kind, nu bijna 14 jaar geleden, ben ik zwangerschapsyoga gaan doen. Dat was mijn eerste ervaring met yoga. Er ging een rust en ontspanning van uit en daar had ik op dat moment heel veel aan. Mijn interesse in yoga werd gewekt.

Ik ben lessen blijven volgen, ook na mijn zwangerschappen en ben vervolgens een vierjarige docentenopleiding gaan doen: Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Nu ben ik gediplomeerd en geef ik zelf met veel plezier les in hatha yoga en zwangerschapsyoga.

Ik hou van yoga. Door yoga te doen ben ik me bewuster geworden van mijzelf. Van wat ik wel en niet wil, wel en niet kan, wel en niet hoef. Daardoor maak ik keuzes die beter bij mij passen en voel ik mij meer ontspannen. Meer in balans. Yoga kan op veel verschillende manieren iets voor je betekenen. Voor mij gaat het steeds weer om evenwicht. Yoga is een complete methode om jezelf te onderzoeken en ervaren, om jezelf mentaal en fysiek te ontwikkelen én gezond te houden.


Yoga is een persoonlijke weg naar bewustwording.

Graag begeleid ik je hierbij!

Hartelijke groet,
Hermine Hoed